Şişli Su Kaçağı Cihazlı Tesisatçı

Şişli Tesisatçı: 7/24 Hizmetinizde

Kaliteli ve Garantili Hizmet

Şişli tesisatçı olarak yaptığımız işlerde 1. kalite malzeme kullanıyoruz ve garantili bir şekilde hizmet sağlıyoruz. Şişli su kaçağı tespiti, su kaçak onarımı, su kaçak tamiri, kırmadan su kaçak tespiti ve bilgisayarlı su kaçak tespiti hizmetlerimizle her zaman yanınızdayız. Şişli Tesisatçı olarak, binalarınızın ana temelini oluşturan tesisatlarda kusursuzluğa ulaşmanız için hizmet vermekteyiz. İlk faaliyete geçtiğimiz günden itibaren kendimize hedef olarak belirlediğimiz müşteri memnuniyeti ilkesi altında, sizlerin hem maddi hem de manevi çıkarlarınızı gözetmekte olup hizmet vermekteyiz. Kuruluş amacımız olan kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyen çalışma stratejimizi sürekli olarak geliştirerek çalışmaya devam ediyoruz.

Hizmetlerimiz

Tesisat Çekimi ve Yenileme

Gerek ilk tesisatın çekilmesi, gerek mevcut tesisatın yenileme işlemleri, gerek ise tesisatta oluşan sorunların kusursuz şekilde çözüme kavuşması için gerekli dikkat ve özen çerçevesinde hizmet veriyoruz. Sorunlarınızı binalarınızdan arındırarak, binalarınızın hem daha sağlıklı bir yaşam alanına hem de ilave masraflardan uzak kalmasını sağlamaktayız. Tesisatınız için geçici değil, kalıcı ve kusursuz çözümler üretiyoruz.

Su Kaçağı ve Tıkanıklık Tespiti

Şişli su kaçağı tespiti, su kaçak onarımı, kırmadan su kaçak tespiti ve bilgisayarlı su kaçak tespiti gibi hizmetlerimizle binalarınızın sağlıklı ve güvenli olmasını sağlıyoruz. Peteklerde ısının daha iyi hissedilmesini sağlayarak ortamların daha etkili şekilde ısınmasını, su kaçaklarının neden olduğu rutubet ve küf lekelerinin engellenmesini, nemin neden olduğu bakteri üretimini önleyerek binaların sağlık açısından tehlike oluşturmasının önüne geçiyoruz.

Profesyonel Ekip ve Teknolojik Donanım

Şişli Tesisatçı olarak, tesisatın bina için ne kadar önemli olduğunun farkında olarak hizmet vermekteyiz. Tesisat için kullanılacak en küçük malzemeyi bile ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun olanlardan seçiyoruz. Alanında uzman profesyonel personel ile hizmet veriyoruz ve tesisatın kullanılmasının ardından zaman içerisinde çıkabilecek sorunlar karşısında mağduriyet yaşanmaması için en küçük tesisat uygulamasına bile garanti veriyoruz. Sorunlarınızı hızlı bir şekilde iletmek ve kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmak için uzman teknik destek ekibi ile çalışmaktayız.

Uygun Fiyat Seçenekleri

Firmamız, tüm hizmetleri sizler ile buluştururken piyasa koşullarını dikkate alarak en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır. Tam olarak memnuniyetinizi güvence eden firmamız, ilk amaç olarak maddi kazancın yerine sizlerin konforunu kazanmanızı koymuştur.

Nöbetçi Tesisatçı Hizmeti

7/24 hizmet veren nöbetçi tesisatçılarımız, acil durumlarda yanınızdadır. Gider tıkanıklıkları, su kaçakları ve diğer acil tesisat sorunlarında hızlı ve etkili çözümler sunuyoruz. Her zaman yanınızda olan nöbetçi tesisatçılarımızla acil durumlarda dahi güvende olabilirsiniz.

Hizmet Başlıkları

  • Su Kaçağı Tespiti ve Tamiri
  • Tıkanıklık Açma
  • Petek Temizleme
  • Kombi Montajı ve Bakımı
  • Musluk ve Klozet Tamiri
  • Duşakabin Tamiri
  • Gider Tıkanıklığı Tespiti ve Tamiri
  • Tesisat Yenileme ve Bakım

İletişim

Bize Ulaşın

Sorunlarınızı hızlı bir şekilde iletmek ve kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmak için uzman teknik destek ekibimizle çalışmaktayız. Her türlü tesisat işlemleriniz için bizlere ulaşabilir ve kaliteli hizmetin farkını yaşayabilirsiniz. Tesisat işlemlerinde binanızın herhangi bir zarar uğramaması ve size ilave bir maliyet yükü oluşturmaması için son teknolojiyi kullanıyoruz. Yapacağımız her türlü işlem ve garanti için yazılı belgeler ile çalışarak mağduriyet yaşanmasının önüne geçmekteyiz.

Telefon Numarası

numaradan bizlere ulaşabilirsiniz. Şişli Tesisatçı olarak sizlere kaliteli ve garantili hizmet sunmak için hizmet bölgelerimizi genişletmekteyiz. 7/24 hizmetinizdeyiz.

You may also like