Stilevs Elektrik Süpürgesi Tamiri

Elektrikli Süpürge Tamiri

Elektrikli süpürge tamir ve bakım hizmeti vermekteyiz. 7/24 hızlı servis imkanı.

Elektrikli Süpürge Bakımı Nasıl Yapılır?

Elektrikli süpürge bakımı, cihazın uzun ömürlü olmasını sağlamak ve performansını artırmak için oldukça önemlidir. Bakımı yapılmayan elektrikli süpürgeler sadece toz ve kirin yer değiştirmesine neden olur. Bu durum, süpürgenizin verimli çalışmasını engeller ve zamanla daha büyük arızalara yol açabilir.

Elektrikli Süpürge Bakımı Önemli Mi?

Elektrikli süpürge bakımı yapılmazsa, sadece toz ve kirin yer değiştirmesine neden olur. Yani bakımı yapılmamış olan elektrik süpürgesi ile evinizi temizlediğinizi düşünebilirsiniz, fakat süpürgenizin bakımı olmadığı için yerden aldığı tozu etrafa tekrar yayacaktır. Evin temizliğinde en çok kullanılan elektrik süpürgesinden en iyi verimi almak istiyorsanız, elektrikli süpürgenin nasıl temizleneceğini çok iyi bilmeniz gerekir.

1- Toz Torbasını ve Hazneyi Sık Sık Kontrol Edin

Elektrikli süpürgelerin emiş kaybının en büyük nedeni tıkanıklıktır. Bu tıkanıklık, makinenin emiş kaybının yanında, kolayca ısınmasına da neden olur. Tıkanıklığı gidermek için, torbasını tekrar tekrar kullanmayın. İyi temizlenmemiş ya da gereğinden fazla dolmuş olan toz torbanız, artık içine hapsedemediği tozu ve kiri torbanın dışına verecektir. Böylece filtreler tıkanacaktır.

Torbasız elektrikli süpürgelerde ise, suyunu mutlaka her temizlikten sonra boşaltmanız gerekir. Aksi halde hijyen açısından sorunlar ve kötü kokular oluşabilir. Ayrıca süpürgenizin boru kısmına da bakmayı unutmayın. Çoğu zaman iri parçalar boruda tıkanıklık oluşturur. Etrafına kıl ve tüy birikince, boru tamamen tıkanabilir. Borunun tıkandığını, makinenin süpürme sırasında farklı bir ses çıkarması ve emiş gücünün azalması ile anlayabilirsiniz. Bu nedenle boruyu arada mutlaka kontrol edin ve zaman zaman yıkayın.

2- Filtrelerine Bakın

Elektrikli süpürge bakımı yaparken, süpürgenin yıkanabilir filtreleri vardır. Bu filtreleri kullanım kılavuzu sayesinde bulup çıkararak, ister silkeleyebilir, ister yıkayıp kurutabilirsiniz. Yıkadıktan sonra kurutmayı asla unutmayın. Aksi halde nemli kalan filtreler koku ve arızaya neden olabilir. Ancak, makinenizin filtresi yıkanabilir mi, bunu anlamak için mutlaka kılavuzdan bilgi alınız.

Elektrikli Süpürge Tamiri

Elektrikli Süpürge Tamiri

Elektrikli Süpürge Tamiri

Elektrikli Süpürge Tamiri

3- Süpürgenin Sapını ve Fırçalarını Unutmayın

Süpürgenizin uzun saplı kısmının altında fırça kısımları vardır. Bu kısımda zamanla kıllar, tüyler ve toz birikir. Uç kısmını sapından ayırarak, bir fırça yardımı ile kılları ve tüyleri temizleyin. Sonrasında suyun altında tozlarını arındırın. Hatta sabunlu su ve bez yardımı ile bu kısmı temizleyip dezenfekte ediniz.

Elektrikli Süpürge Bakımı ve Onarımı

Firmamız, elektrikli süpürgelerinizin bakım ve onarımını en kaliteli malzemelerle gerçekleştirmektedir. Süpürgenizin performansını artırmak ve ömrünü uzatmak için periyodik bakımlarını ihmal etmeyin. Elektrikli süpürgenizle ilgili her türlü sorun ve arızada, 7/24 hızlı servis imkanımızdan yararlanarak profesyonel destek alabilirsiniz.

Evinizin temizliğinde en büyük yardımcınız olan elektrikli süpürgenizin bakımı ve tamiri için güvenilir bir servis arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Hem ekonomik hem de kaliteli hizmetlerimizle yanınızdayız.

You may also like